Let op: vanwege de enorme belangstelling kunnen tickets voor 50 Jaar Thielen alleen nog via tijdslots gekocht worden, ook met Museumkaart.

Voorkom lang wachten aan de balie en bestel je tickets online. Naar de webshop.

Tussenstand Leesalarm week 8

28 maart 2018

Er is weer een nieuwe tussenstand van het Leesalarm bekend.

Het Leesalarm is een leesproject van Bibliotheek Venlo voor groepen 4 t/m 8. Kinderen worden gestimuleerd om verschillende soorten boeken te lezen, te beleven en te delen. Deze editie strijden de groepen voor een klassenbezoek naar de tentoonstelling Paul van Loon - De Andere Werkelijkheid.

Het project loopt nog tot en met 3 april 2018. De tussenstand van de achtste week is bekend. Op dit moment staat bij de middenbouw groep 4 van BS Springbeek aan kop. Bij de bovenbouw gaat groep 7 van BS De Zuidstroom aan de leiding.

Download de resultaten:

Tussenstand middenbouw week 8 (395,9 KB) Tussenstand bovenbouw week 8 (394,6 KB)