Steun het Limburgs Museum

Scroll

Steun het Limburgs Museum

Draag je het Limburgs Museum een warm hart toe en wil je ons steunen? Dat kan op verschillende manieren: je kunt Vriend van ons worden, een financiële schenking doen maar word met je bedrijf zakelijk partner in onze businessclub.

Word Vriend

Wanneer je je bij ons aansluit als Vriend, krijg je daar iets moois voor terug. Je hebt bijvoorbeeld altijd gratis toegang tot het museum en je wordt uitgenodigd voor openingen van tentoonstellingen. Bovendien organiseren we speciale evenementen en rondleidingen voor jou en onze andere Vrienden.

Voor vijftig euro per jaar ben je al Vriend. Ook leuk: samen met je partner Vriend worden. Dat kan vanaf vijfenzeventig euro per jaar. Met een Museumkaart krijg je korting.

Als je ons mailt, zetten we graag alles voor je op een rijtje: vrienden@limburgsmuseum.nl

Financiële schenking

Wil je een bijdrage doen in de vorm van een financiële schenking? Dat kan! Je kunt je gift speciaal bestemmen voor een specifieke activiteit van het Limburgs Museum. Bijvoorbeeld een tentoonstelling, onderzoek, restauratie, educatie of aankoop. Door de Geefwet zijn schenkingen aan culturele instellingen met een ANBI-status zoals het Limburgs Museum fiscaal aantrekkelijker gemaakt.

Mocht je vragen hebben of een financiële schenking willen doen, neem dan contact op met Linda Frints via l.frints@limburgsmuseum.nl.

Businessclub

Wil je een steentje bijdragen aan het vertellen van belangrijke verhalen? Historische topstukken helpen bewaren voor volgende generaties? Actuele vraagstukken uit de Limburgse samenleving bespreekbaar maken? Steun het Limburgs Museum. Dat kan als zakelijk partner in onze businessclub.

Het Limburgs Museum vertelt verhalen en toont objecten die ertoe doen. De cultuur en historie die je er vindt, hebben een maatschappelijke waarde. Het vertelt over wie we zijn. Wie jij bent. En dus ook iets over jouw bedrijf.

Als zakelijk partner geniet je met jouw relaties of medewerkers van bijzondere exposities. Bovendien nodigen we je uit voor onze openingen. Je verbindt je naam aan het Limburgs Museum. En wil je gebruik maken van onze inspirerende omgeving – denk aan de museumzalen – dan leveren wij maatwerk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Mennings via b.mennings@limburgsmuseum.nl.