Horeca & Winkel

Scroll
Vandaag zijn wij geopend
van 11:00 tot 17:00.

Museumwinkel

Laat je verrassen

Op zoek naar een origineel Limburgs cadeau? In onze museumwinkel vind je werk van Limburgse kunstenaars, boeken over de Limburgse rijke cultuurhistorie, streekproducten en nog veel meer.

En laat je verrassen door het speciale aanbod voor kinderen.

Kom je niet uit de buurt, maar wil je wel graag iets uit onze museumwinkel aankopen? In onze webshop zijn ook producten te koop, zoals het puzzelspel Het mysterie van Dame Voerendaal en een doeboek over Limburgerschap. We sturen het graag naar je toe.

Museumcafé

Proef Limburg

Frisdrank uit Schimmert, fruitsapjes uit Baarlo, mosterd uit Maastricht en wijn uit Vijlen. Bij ons preuf je Limburg. De ingrediënten zijn eerlijk en heerlijk regionaal.

Kom lunchen, neem een drankje of bestel koffie met échte Limburgse vlaai. Het Museumcafé, met uitzicht op het Julianapark, is een heerlijke plek om alles wat je beleefd hebt te laten indalen. Gelegen in het hart van ons museum, ideaal voor borrels, recepties en buffetten.

Klik hier om de menukaart te bekijken.

Ut Tankstation

Ut Tankstation, grenzend aan het Limburgs Museum, bevindt zich in het oudst bewaarde tankstation van Nederland. Geniet hier van heerlijk ambachtelijk ijs, verse gerechten gemaakt van lokale producten en een heerlijke bonbon met een kopje koffie. Ut Tankstation wordt beheerd door IJsco Fantastico en is geopend van woensdag t/m maandag van 12:00 tot 18:00 uur.

Bestel nu

€ 7, 50

DOEboek Limburgerschap

  • Boek
€ 29, 95

Het mysterie van Dame Voerendaal

  • Spel
€ 26, 50

Oranje tegen de Zonnekoning (boek)

  • Boek