Het Limburgs Museum is weer geopend!

Het Limburgs Museum is weer volgens de reguliere openingstijden te bezoeken. Het museum doet er alles aan om bezoekers veilig te ontvangen. Zo is de route in het museum aangepast en dient iedereen op voorhand een tijdslot te reserveren. De e-tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Meer weten?

Bezoek het Limburgs Museum met korting

13 januari 2016

Bezoek het Limburgs Museum en koop je kaartjes online met een korting van €1,00.

Wil je binnenkort een bezoek brengen aan ons museum en heb je nog geen entreebewijs gekocht? Het Limburgs Museum biedt haar bezoekers een korting van €1,00 aan op de entreeprijs voor zowel jeugd als volwassenen. Deze korting is echter alleen van toepassing op een e-ticket welke gekocht kan worden middels de website van het museum.

Koop je kaartjes online met korting