Een maand lang toegang tot dertien musea in Nederland en Duitsland

Museummaand

10 november t/m 10 december 2023
10 november t/m 10 december 2023
Scroll
Vandaag zijn wij geopend
van 11:00 tot 17:00.

Museummaand

Een maand lang toegang tot dertien musea in Nederland en Duitsland: dat is de Museummaand! Van 10 november t/m 10 december slaan de partnersteden Venlo en Krefeld én Roermond en Mönchengladbach de handen ineen en laten je kennismaken met het culturele aanbod in jouw buurt en over de grens.

Wat houdt dit in?

Tijdens de Museummaand bieden alle dertien deelnemende musea in Nederland en Duitsland een gezamenlijk museumticket aan. Je koopt het ticket voor slechts € 25 bij één van de deelnemende musea. Het geeft je de hele maand lang toegang tot alle dertien locaties. Ga de gehele maand de grens over en ontdek!

Wie doen er mee?

  • Venlo: Museum van Bommel van Dam, Limburgs Museum, Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen, Missiemuseum Steyl en het Limburgs Schutterij Museum.
  • Krefeld: Kunstmuseen Krefeld (Kaiser Wilhelm Museum en Haus Lange Haus Esters), Deutsches Textilmuseum Krefeld en Museum Burg Linn
  • Roermond: Cuypershuis
  • Mönchengladbach: Museum Abteiberg, Städtisches Museum Schloss Rheydt (inclusief TextilTechnikum).

De Museummaand wordt mogelijk gemaakt door het Interreg Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU) en de programmapartners.