Vier je feestje in het museum!

Kinderfeestje

Tijdens openingstijden
Tijdens openingstijden
Scroll
Vandaag zijn wij geopend
van 11:00 tot 17:00.

Iedereen houdt van een feestje!

Vier jouw kinderfeestje geheel toepasselijk in de familietentoonstelling Feest!. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Limburgs Museum en ontdek met allerlei spelelementen welke feesten we in de provincie vieren. Verkleed je voor de Boérebroélof, ontwerp je eigen ramadan-lamp, schiet met een buks op een boom vol bölkes of dans in de silent disco. Welk feest is jouw favoriet?

Inhoud kinderfeestje

  • We ontvangen de jarige met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes aan de balie van het Limburgs Museum, waarna de groep naar ons Museumcafé wordt begeleid.
  • In het Museumcafé staat een tafel klaar met cupcakes en een glaasje ranja (volwassenen krijgen een kop koffie of thee).
  • Vervolgens bezoekt de groep de tentoonstelling Feest! op eigen gelegenheid (uiteraard is de rest van het museum ook toegankelijk).
  • Het kinderfeestje wordt afgesloten met een speciaal menu in ons Museumcafé. Dit menu bestaat uit poffertjes óf pizza en een glaasje ranja.

Praktische informatie

  • Dit arrangement is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar oud
  • Het gehele arrangement kost € 14,95 per persoon. Deze prijs geldt voor zowel volwassenen als kinderen, met een maximum van 1 volwassene per 4 kinderen. Gaan er meer volwassenen mee? Dan kun je voor hen aparte museumtickets boeken.

Reserveren?
Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via het online reserveringsformulier. Vul deze minimaal 10 werkdagen van tevoren in. Heb je deze termijn gemist? Bel dan gerust naar onze afdeling Reserveringen en sales (+31 (0)77 352 2112), zodat we kunnen bekijken wat we voor je kunnen doen.