Paul van Loon vertelt

Op zaterdag 28 april komt Paul van Loon weer naar het Limburgs Museum!

Paul van Loon komt dan zelf vertellen wat hij het meest bijzondere aan de tentoonstelling vindt. Persoonlijke verhalen die Paul alleen zelf kan vertellen. Wil jij deze unieke kans om deze persoonlijke verhalen te horen, niet missen? Koop dan nu je kaartje om erbij te zijn.

Programma

In de theaterzaal gaat Paul van Loon zijn persoonlijke verhalen vertellen. Natuurlijk is er ook een kans om je eigen vragen aan de bekende kinderboekenschrijver te stellen. En uiteraard is er een moment om een handtekening te scoren en op de foto te gaan met Paul. Het programma van deze middag ziet er als volgt uit:

  • 13:30 uur: Paul van Loon vertelt in de theaterzaal. De kinderboekenschrijver deelt persoonlijke verhalen bij enkele objecten uit de tentoonstelling, speelt liedjes op zijn gitaar en hij beantwoordt enkele vragen van kinderen uit de zaal.
  • 14:30 uur: Paul van Loon vertelt in de theaterzaal. (Wegens drukte extra voorstelling) 
  • 15:30 uur: Signeersessie Paul van Loon

Deze middag is ook de Griezelbus aanwezig op het plein voor het museum. Kinderen kunnen de griezelkwis spelen in de bus. De kaartjes voor de griezelkwis worden uitgedeeld bij de balie van het museum. Let op: er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar en hiervoor geldt op is op.

Aanmelden

Deze activiteit zit inbegrepen bij de reguliere entreeprijzen van het Limburgs Museum. Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar in verband met de capaciteit van de theaterzaal. Daarom is aanmelden verplicht. Dit kan via de webshop van de website (selecteer "Paul van Loon vertelt 28-04-18"). Kinderen jonger dan 12 jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassene (bezoekersvoorwaarden). 

Bestel snel je entreebewijzen voor deze activiteit

  • Wanneer zaterdag 28 april 2018
  • Waar Limburgs Museum
  • Kosten inbegrepen bij reguliere entreeprijzen
Bestel entreebewijzen