Op ontdekkingstocht door het hele museum

Rondleiding: Kom op verhaal

t/m 1 juni elke zaterdag m.u.v. 18 mei
t/m 1 juni elke zaterdag m.u.v. 18 mei
Scroll
Vandaag zijn wij geopend
van 11:00 tot 17:00.

Beleef de verhalen van Limburg

Verhalen die je raken, die ertoe doen. Onze rondleider neemt je mee op ontdekkingstocht door het hele museum. De rondleiding wordt afgestemd op de leeftijden en interesses van de groep. Laat je inspireren tot een eigen verhaal.

Praktische informatie

  • Wanneer: t/m 1 juni 2024 (m.u.v. 18 mei) wekelijks op zaterdagmiddag van 14:00-15:00 uur. Natuurlijk mag je voor de start van of na de rondleiding het museum ook op eigen gelegenheid bezoeken.
  • Waar: Door het gehele museum
  • Kosten: Gratis (max. 15 personen per rondleiding; exclusief entree Limburgs Museum).
  • Tickets: Reserveer je tickets via deze link. In stap 1 geef je aan met hoeveel personen je wilt deelnemen aan de rondleiding. In stap 2 voeg je daar je entreebewijzen voor het Limburgs Museum aan toe en in stap 3 kies je je datum. Neem beide tickets mee bij je bezoek aan het museum.

Groepsrondleiding

Wil je met een besloten groep een rondleiding op een dag naar keuze (m.u.v. maandagen) reserveren? Neem dan contact op met de afdeling Reserveringen & Sales via reserveringen@limburgsmuseum.nl of +31773522112. Een groepsrondleiding kost €55,- (max. 15 personen per rondleiding; exclusief entree Limburgs Museum).