Het Limburgs Museum is tijdens de zomervakantie ook op maandagen geopend.

Het museum is op maandag 8, 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus 2019 extra geopend van 11.00-17.00 uur. Let op: het museum is maandag 26 augustus 2019 gesloten. Openingstijden en entreeprijzen?

Onvergetelijk Limburgs Museum

Als de dag van toen

Een inspirerend, gezellig dagje uit voor mensen met dementie en hun dierbaren: dat is Onvergetelijk Limburgs Museum. Tijdens deze speciale rondleiding ga je met elkaar in gesprek over museumobjecten. Iedere maand wisselt het thema van de rondleiding. Kennis over geschiedenis is geen vereiste; tijdens Onvergetelijk staat de beleving centraal. Deel tijdens de rondleiding jouw verhalen, herinneringen, associaties en ideeën en breng samen de objecten tot leven. De open vragen en creatieve opdrachten van de rondleider helpen je op weg.

Als de dag van toen, beleef het Limburgs Museum. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

  • Data: iedere eerste vrijdag van de maand (2 augustus, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december 2019)
  • Tijd: 14.30 – 16.00 uur
  • Prijs: € 7,00 per persoon, inclusief entree tot het museum en een kopje koffie/thee. Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.

Mail naar reserveringen@limburgsmuseum.nl of bel 077 3522112 voor reserveringen en/of meer informatie over de mogelijkheden. 

Als groep deelnemen aan een Onvergetelijk Limburgs Museum rondleiding? Kies zelf je tijd en datum (m.u.v. maandagen).

Onvergetelijk Limburgs Museum is ontwikkeld in samenwerking met het Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Abbemuseum in Eindhoven. Het programma is geïnspireerd op het Meet Me @ MoMA-programma van het Museum of Modern Art in New York en is mede mogelijk gemaakt door steun van:

Wetenschappelijk onderzoek naar het programma wordt verricht door:

  • Wanneer Iedere eerste vrijdag van de maand om 14.30 uur (2 augustus, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december 2019)
  • Waar Limburgs Museum
  • Kosten € 7,00 per persoon
Openingstijden en entreeprijzen