Je bent van harte welkom!

We verzoeken je vooraf een e-ticket met tijdslot te reserveren. Uiteraard kun je ook nog ter plekke bij onze balie een ticket kopen. Boek hier je e-ticket!

Onvergetelijk Limburgs Museum

Als de dag van toen

Een inspirerend, gezellig dagje uit voor mensen met dementie en hun dierbaren: dat is Onvergetelijk Limburgs Museum. Tijdens deze speciale rondleiding ga je met elkaar in gesprek over museumobjecten. Iedere maand wisselt het thema van de rondleiding. Kennis over geschiedenis is geen vereiste; tijdens Onvergetelijk staat de beleving centraal. Deel tijdens de rondleiding jouw verhalen, herinneringen, associaties en ideeën en breng samen de objecten tot leven. De open vragen en creatieve opdrachten van de rondleider helpen je op weg.

Als de dag van toen, beleef het Limburgs Museum. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

  • Data: iedere eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 14.30 – 16.00 uur
  • Prijs: € 7,00 per persoon, inclusief entree tot het museum en een kopje koffie/thee. Museumkaart gratis. Reserveren verplicht.
  • Grootte: per rondleiding kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Mail naar reserveringen@limburgsmuseum.nl of bel 077 3522112 voor reserveringen en/of meer informatie over de mogelijkheden. 

Reserveren Als groep deelnemen aan een Onvergetelijk Limburgs Museum-rondleiding? Kies zelf je tijd en datum (m.u.v. maandagen). Wil je dat onze rondleider m.b.v. de Onvergetelijk Limburgs Museumtafel op locatie een rondleiding verzorgt?

Over Onvergetelijk Limburgs Museum
Onvergetelijk Limburgs Museum is ontwikkeld in samenwerking met het Stedelijk Museum Amsterdam en het Van Abbemuseum in Eindhoven. Het programma is geïnspireerd op het Meet Me @ MoMA-programma van het Museum of Modern Art in New York en is mede mogelijk gemaakt door steun van:

Wetenschappelijk onderzoek naar het programma wordt verricht door:

  • Wanneer Iedere eerste vrijdag van de maand om 14.30 uur
  • Waar Limburgs Museum
  • Kosten € 7,00 per persoon
Openingstijden en entreeprijzen