Het Limburgs Museum is weer geopend!

Het Limburgs Museum is weer volgens de reguliere openingstijden te bezoeken. Het museum doet er alles aan om bezoekers veilig te ontvangen. Zo is de route in het museum aangepast en dient iedereen op voorhand een tijdslot te reserveren. De e-tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Meer weten?

Evert Thielen bij Tijd voor Max en Nieuws en Co

19 april 2019

Evert Thielen is maandag 15 april te gast geweest bij Nieuws en Co op NPO Radio 1. Op woensdag 17 april is hij daarnaast samen met dochter Dagmar te zien geweest bij Tijd voor Max op NPO 1.

In de radio-uitzending van Nieuws en Co op maandag 15 april deed hij, terwijl hij in de tentoonstellingszaal 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester rondliep, uit de doeken hoe hij (het succes van) de tentoonstelling en zijn kunstenaarsschap ervaart. De uitzending kan hier teruggeluisterd worden (vanaf 17:45 uur).

Op woensdag 17 april spraken Evert Thielen én dochter Dagmar Thielen in het tv-programma Tijd voor Max samen over het werk van Thielen en onze tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester. Het programma is hier terug te kijken (vanaf 12:05 min.).
 

Het gehele interview van Nieuws en Co met Evert Thielen terugluisteren? (32,4 MB)

Fotografie Michiel Elsevier Stokmans.