Het Limburgs Museum is weer geopend!

Tijdens de zomervakantie zijn wij elke dag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. We vragen iedereen op voorhand een tijdslot te reserveren, om ervoor te kunnen zorgen dat we je veilig kunnen ontvangen. De e-tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Meer weten?

Museumcafé

De kunst van eten

LET OP: het is tot nader order helaas nog niet mogelijk om een horeca-arrangement in het Museumcafé te reserveren. Dit in verband met de maatregelen die het museum treft rondom het coronavirus.

Het Museumcafé is ook toegankelijk voor mensen zonder ticket voor het museum. Er dient rekening gehouden te worden met het maximale aantal gasten. Daarnaast vragen we u - volgens de richtlijnen van het RIVM - om uw contactgegevens bij ons achter te laten.

Ervaar échte Limburgse gastvrijheid in het Museumcafé, waar je bourgondisch kunt genieten van bijzondere lekkernijen.

Klassiekers zoals de Limburgse vlaai maar ook exclusief D.E. Dutch Original blend koffie, met oog voor mens en milieu. Een beetje van vroeger en een beetje van nu. Het Museumcafé nodigt niet alleen museumgasten maar ook levensgenieters, studenten en toeristen uit om heerlijk te komen genieten.

Openingstijden
Het Museumcafé is, op de dagen dat het museum geopend is, te bezoeken van 11:00 - 17:00 uur. De keuken is geopend tot 15:30 uur.

Groepen
Het Museumcafé heeft diverse horecamogelijkheden voor groepen. Deze zijn ideaal te combineren met een interessante rondleiding of bezoek aan de tentoonstellingen. We denken graag met je mee.

Voor vragen en/of reserveringen kun je contact opnemen met de afdeling Reserveringen & Sales: telefonisch via +31 (0)77 – 352 2112 of per e-mail naar reserveringen@limburgsmuseum.nl.

Horecamogelijkheden voor groepen Menukaart (94,9 KB)