Horeca

Om je vingers bij af te likken!

Tot en met 5 mei 2019 heb je in het Limburgs Museum, naast het Museumcafé, keuze uit meerdere horecamogelijkheden.

 • Thielen Paviljoen
  Speciaal ter gelegenheid van de tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester is een prachtig Thielen Paviljoen gebouwd. In dit paviljoen kun je met uitzicht op het Julianapark genieten van een luxe lunch met heerlijke wijnen, bieren en andere dranken. Ook kun je op reservering langskomen voor een luxe high-tea.

  Het Thielen Paviljoen is geopend van dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Je kunt hier alleen pinnen.
Arrangementen '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' Menukaart Thielen Paviljoen (396,4 KB)
 • Thielen Koffiehuis
  De foyer van het Limburgs Museum is omgetoverd tot het Thielen Koffiehuis, waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie of thee, een stuk vlaai en luxe snacks.

  Het Thielen Koffiehuis is geopend van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. Je kunt hier alleen pinnen.
Koffie- en theekaart Thielen Koffiehuis (2,8 MB)
 • Museumcafé
  In ons Museumcafé staat het gezellige familiegevoel voorop. Maak je eigen keuze uit de verrassende gerechten en dranken.

  Het Museumcafé is dinsdag t/m zondag van 10:30 tot 17:30 uur geopend. De keuken sluit om 17:00 uur. Voor groepen is het Museumcafé ook na 17:30 uur of voor 10:30 uur geopend (op reservering).
Menukaart Museumcafé (2,7 MB)

Horecamogelijkheden voor groepen
Het Museumcafé heeft diverse horecamogelijkheden voor groepen. Deze zijn ideaal om te combineren met een interessante rondleiding of filmvoorstelling in het museum. Voor vragen en/of reserveringen kun je contact opnemen met de afdeling Reserveringen & Sales: telefonisch via +31 (0)77 – 352 2112 of per e-mail naar reserveringen@limburgsmuseum.nl.

Met een groep naar het museum