Vacature Senior Medewerker Museumcafé (24 uur)

Mensen inspireren en met elkaar verbinden, dat is toch het mooiste wat er is.

Wat kun je van de rol verwachten?
Het Museumcafé is een onderdeel van het Limburgs Museum, waarbij het gezellige familiegevoel voorop staat. De gasten maken een keuze uit de diverse (kleine) gerechten en dranken van de menukaart. We werken veelal samen met Limburgse leveranciers en met Limburgse producten.

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor 24 uur per week, ter versterking van het team van het Museumcafé. Als medewerker van het Museumcafé ben je inzetbaar in zowel de bediening als de keuken: je helpt gasten bij het maken van hun keuze, je bedient de gasten aan tafel, je ruimt de tafels af en zorgt dat het Museumcafé er netjes uitziet. Verder ben je in staat om gerechten te maken die op onze menukaart staan (denk hierbij aan broodjes, salades, tosti’s en andere kleine gerechten), waarbij we voornamelijk werken met Limburgse ingrediënten en Limburgse leveranciers. Je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om met jouw ervaring nieuwe gerechten toe te voegen aan ons menu!

Als senior medewerker ben je niet alleen bezig met de dagelijkse werkzaamheden in het café. Je kijkt daarnaast samen met jouw collega’s naar de planning en de inkoop. Samen met jouw leidinggevende kijk je naar de cijfers; kloppen de inkoop- en verkoopcijfers met elkaar en klopt de bezetting daarbij? Daarnaast mag je jouw creativiteit gebruiken om bezoekers te verleiden in het Museumcafé te komen én om net wat meer te besteden dan ze van plan waren.

Oftewel, werken in ons Museumcafé is elke dag een hoop gezelligheid samen met extra verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?
Verrassend én verfrissend. Eigenzinnig én prikkelend. Het Limburgs Museum laat mensen op een andere manier kijken. We brengen op originele en inspirerende wijze de bijzondere historie van Limburg tot leven en zo dragen we bij aan maatschappelijk bewustzijn. We presenteren veelal onbekende verhalen uit het Limburgs verleden, die voor iedereen fascinerende inzichten bieden voor het leven van vandaag en morgen.

We vertellen de verhalen van Limburg in drie musea: het Limburgs Museum in Venlo, het Limburgs Museum op Locatie en online via Ons.LimburgsMuseum.nl

Het Limburgs Museum. Van ós. Voor iedereen.

Wat zoeken wij?

  • Een klantvriendelijke, gastvrije en representatieve collega
  • Met goede communicatieve vaardigheden;
  • Die om kan gaan met de kassa en ons reserveringssysteem;
  • Met een collegiale, flexibele en klantgerichte werkinstelling;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Venlo;
  • Je hebt ervaring en kennis van horecawerkzaamheden, bij voorkeur ook met planning en inkoop.

Wat mag jij van ons verwachten?
Je krijgt een contract voor 24 uur per week en bent zowel doordeweeks als in de weekeinden beschikbaar. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring conform tabel II van de horeca cao.

Het Museumcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In overleg wordt de planning bepaald. Op reservering kan het Museumcafé voor groepen ook ná 17.00 uur of vóór 11.00 uur geopend worden.  Het werk is in principe overdag, maar het kan zijn dat je af en toe meewerkt op een evenement in de avond.

Enthousiast geworden?
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Bianca de Graaff (b.degraaff@limburgsmuseum.nl).

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie met CV.

Reacties kunnen worden gestuurd naar sollicitatie@limburgsmuseum.nl (o.v.v. medewerker Museumcafé).