Vacature oproepkracht Museumcafé

Mensen inspireren en met elkaar verbinden, dat is toch het mooiste wat er is.

Het Museumcafé is een onderdeel van het Limburgs Museum waarbij het gezellige familiegevoel voorop staat. De gasten maken een keuze uit de diverse (kleine) gerechten en dranken van de menukaart. We werken veelal samen met Limburgse leveranciers en met Limburgse producten.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een allround oproepkracht, ter versterking van het team van het Museumcafé. Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele verblijf van de onze gasten: je helpt gasten bij het maken van hun keuze, je bedient de gasten aan tafel, je ruimt de tafels af en zorgt dat het Museumcafé er netjes uitziet. Verder ben je in staat om gerechten te maken die op menukaart staan (denk hierbij aan broodjes, salades, tosti’s en andere kleine gerechten).

Functie-eisen:

  • Klantvriendelijk en representatief;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Om kunnen gaan met de kassa of dit kunnen leren;
  • Collegiale, flexibele en klantgerichte werkinstelling;
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Venlo;
  • Ervaring en kennis van horecawerkzaamheden is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

Je krijgt een oproepcontract waarbij je zowel doordeweeks als in de weekeinden kunt worden ingezet. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring conform tabel II van de horeca cao.

Arbeidstijden:

Het Museumcafé is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. In overleg wordt je ingepland en worden je werktijden bepaald. Op reservering kan het Museumcafé voor groepen ook ná 17.00 uur of vóór 11.00 uur geopend worden.

Meer informatie:

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Bianca de Graaff, e-mail b.degraaff@limburgsmuseum.nl.

Reageren:

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie met CV. Reacties kunnen worden gestuurd naar: sollicitatie@limburgsmuseum.nl (onder vermelding van: oproepkracht bediening/keuken Museumcafé).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.