Guided tours

Look through different eyes

Look through the eyes of a Roman. Listen to the story behind a wedding dress made from parachute fabric. The guided tours led by a curator or art historian encourage you to see history from a different perspective. Broaden your view of the past, present, and future.

Offerte aanvragen
Capacity
Carré: 24 personen
Theater: 40 people
U-setup: 20 people
Blok: 24 people
Specifications
There is a 90 inch TV screen in the atelier
€ 195,- per daypart

Reserveer een plek

Het museum staat op een plek waar eeuwenlang de stadsmuren en vestingwerken van de stad Venlo lagen. Nadat deze in 1870 gesloopt waren werd het terrein

Vul het formulier in

Step 1 of 2

Uw persoonlijke gegevens
Naam contactpersoon(Required)
Adresgegevens

Dit is een titel

Het museum staat op een plek waar eeuwenlang de stadsmuren en vestingwerken van de stad Venlo lagen. Nadat deze in 1870 gesloopt waren werd het terrein gebruikt als rangeeremplacement voor particuliere spoorwegmaatschappijen, die via Venlo een belangrijke internationale verbinding onderhielden. Aan de zijde van het station is tevens het oudst in Nederland bewaard gebleven tankstation terug te vinden.

Dit Esso tankstation werd gebouwd in 1933 en heeft sinds de jaren zeventig aan verscheidene instanties en bedrijven onderdak geboden. De geschiedenis van het terrein is voor architect Jeanne Dekkers een belangrijke bron van inspiratie geweest bij de totstandkoming van haar ontwerp voor het museum.

Meer ruimtes

Test 1
Accomodaties

Test 1

Test 2
Accomodaties

Test 2

Test 3
Accomodaties

Test 3