Trouwlocatie

Zeg ja in ons museum

In het Limburgs Museum is het mogelijk om op drie verschillende locaties te trouwen. Iedere locatie heeft zijn eigen unieke mogelijkheden. Bekijk de diverse locaties. Het is mogelijk om zowel overdag als in de avonduren te trouwen. Tijdens de openingsuren van het museum, zijn de Foyer en de zaal Macht tussen hemel en aarde publiekelijk toegankelijk.

Reserveren of meer informatie

Om te reserveren of voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Sales & Reserveringen via +31 77 352 2112 of via info@limburgsmuseum.nl.

  • Trouwen in de tentoonstelling Macht tussen hemel en aarde
    In de tentoonstellingszaal Macht tussen hemel en aarde is in het klein een kerkje nagebouwd. Dit is een unieke, sfeervolle locatie waarbij getrouwd kan worden in een kleine, intieme setting. In deze zaal zijn circa 20 zitplaatsen beschikbaar.
  • Trouwen in de Foyer
    De Foyer is het hart van het Limburgs Museum. Deze ruimte is flexibel in te richten. Standaard wordt er gebruik gemaakt van eigen (zwart) meubilair, maar het is ook mogelijk om meubilair in te huren bij een externe leverancier* (zoals op de afbeelding is afgebeeld). In deze ruimte zijn maximaal 75 zitplaatsen beschikbaar.
  • Trouwen in de Theaterzaal
    In het Limburgs Museum is het ook mogelijk om te trouwen in de Theaterzaal. Deze zaal heeft een vaste bioscoopopstelling met 80 zitplaatsen. De zaal is uitgerust met een groot bioscoopscherm, waar bijvoorbeeld een presentatie met foto’s op kan worden afgespeeld tijdens de ceremonie.

Borrel/Receptie/Feest*

Het is mogelijk om in de Foyer of in het Museumcafé een borrel, receptie of feest te houden na afloop van de ceremonie. Uiteraard kunnen hier in overleg alle wensen van het bruidspaar worden meegenomen.

* In de kosten van de huwelijksvoltrekking zit standaard bijgeleverd zwart meubilair inbegrepen (mits de bruiloft overdag plaatsvindt). Wil je hier aanpassingen aan doen - bijvoorbeeld door het uitbreiden van de plechtigheid met eten/drinken, trouwen in de avonduren, trouwfoto’s maken in het museum, ander meubilair/aankleding of een feest - dan betaal je de meerkosten aan het Limburgs Museum. Graag informeren wij je nader over alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

U dient zelf een afspraak met de gemeente te maken voor het vastleggen van een trouwambtenaar.