Je bent van harte welkom!

We verzoeken je vooraf een e-ticket met tijdslot te reserveren. Uiteraard kun je ook nog ter plekke bij onze balie een ticket kopen. Boek hier je e-ticket!

Businessclub

Ontmoet elkaar zakelijk

Steun het Limburgs Museum en help mee met het vertellen van jouw verhaal. Word daarom zakelijk partner van het Limburgs Museum.

Het Limburgs Museum vertelt verhalen en toont objecten die ertoe doen. De cultuur en historie die je er vindt, hebben een maatschappelijke waarde. Het vertelt ons iets over wie we zijn. Ook over jouw bedrijf.

De Businessclub van het Limburgs Museum helpt bij het realiseren van spraakmakende tentoonstellingen. Exposities die er anders niet zouden zijn. Als businesspartner kun je met jouw relaties of medewerkers genieten van bijzondere tentoonstellingen, netwerkbijeenkomsten en word je uitgenodigd voor onze openingen. Daarnaast kun je jouw naam verbinden aan het Limburgs Museum en kan maatwerk geleverd worden bij de huur van een vergaderzaal, het museumtheater, de foyer of het Museumcafé.

Ontmoet elkaar zakelijk

Het Limburgs Museum is dé plek voor een inspirerende ontmoeting. Maak gebruik van het Museumcafé, het museumtheater en de foyer voor onder meer: personeelsfeesten, vergaderingen, netwerkborrels, kerst- en nieuwjaarsborrels, bruiloften, congressen, lezingen, presentaties, recepties, ontbijt, lunch, diner.