Je bent van harte welkom!

We verzoeken je vooraf een e-ticket met tijdslot te reserveren. Voor bezoek aan 'Het avontuur van SuperSint' is dit verplicht. Boek hier je e-ticket!

Mountain-express

Technofix, 1955 | 1960

Speelgoed. Opwindbaar treintje (A1) met sleuteltje (A2), dat eerst eerst door een tunnel en vervolgens over de berg (B1) terug naar het beginpunt rijdt. Met uitklapbare rails aan beide zijden. Twee losse rails (B2 & B3) voor de passage over de berg. Op de linkerzijwand is een trein die over een brug rijdt en op de rechterwand is een trein die door tunnels rijdt afgebeeld. Signatuur linker zijkant treintje: MADE IN US-ZONE GERMANY. Opschrift rechterkant: D.R.P. Opschrift tunnelzijde: MADE IN US-ZONE / GERMANY / GES. GESCH.
In originele doos. Op het deksel raast de trein door bergachtig landschap. Bruggen links en op de achtergrond. Op de lange zijden staat een afbeelding die aangeeft hoe het speelgoed functioneert. Merk en titel op de kopse zijden: marke Technofix / mountain-express.
Materiaal: blik,ijzer,verf
Afmeting:hoogte: 4.0cm breedte: 9.5cm diepte: 3.5cm hoogte: 13.0cm breedte: 109.5cm diepte: 5.0cm hoogte: 6.0cm breedte: 41.0cm diepte: 17.5cm
Inventarisnummer: L27272