Rabo ledenarrangement: 50 Jaar Thielen

Exclusief voor leden van de Rabobank

Je kunt er bijna niet aan voorbij: de prachtige veelluiken van Evert Thielen. In 2019 is dit complete oeuvre aan veelluiken samen met 115 kleinere schilderwerken te bewonderen in de tentoonstelling ‘50 Jaar Thielen – De ogen van de meester’. De tentoonstelling is tot en met 5 mei 2019 te zien.

Exclusief voor leden van de Rabobank is er op 16 maart 2019 een speciaal arrangement te boeken. Voor slechts € 23,50 biedt het Limburgs Museum je een kijkje in de keuken van Evert Thielen. Het arrangement bestaat uit:

• een kopje koffie of thee met luxe vlaai
  • een lezing over het bijzondere werk van Evert Thielen
  • een bezoek aan de tentoonstelling
  • een programmaboekje

Programma arrangement
13:30 – 14:00     Inloop met koffie/thee en vlaai
14:00 – 14:45     Lezing door Benoît Mater (Manager Publiek, Limburgs Museum)

Zowel voor als na afloop van het programma kun je de tentoonstelling 50 Jaar Thielen – De ogen van de meester bezoeken. Bovendien ben je ook vrij om de rest van het Limburgs Museum te bezoeken.
Er is maar een beperkt aantal plekken, dus bestel op tijd.

Tickets bestellen
Ga naar de webshop van het Limburgs Museum en kies voor het evenement 'Rabo leden arrangement Thielen'. Kies vervolgens voor 'Rabobank Thielen 16-3-19 14:00' en rond de bestelling verder af. De tickets worden naar het ingevulde e-mailadres verzonden. Laat deze digitaal of geprint scannen bij de kassa van het Limburgs Museum.

Actievoorwaarden

• Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
  • Tickets uitsluitend geldig op zaterdag 16 maart 2019
  • Tickets zijn niet inwisselbaar en restitutie is niet mogelijk