Je bent van harte welkom!

We verzoeken je vooraf een e-ticket met tijdslot te reserveren. Voor bezoek aan 'Het avontuur van SuperSint' is dit verplicht. Boek hier je e-ticket!

Night at the Museum

Griezelavond met Paul van Loon!

Op vrijdag 6 april blijft het Limburgs Museum voor het eerst in zijn bestaan de hele avond open. Voor bezoekers valt er die avond tot 23:00 uur van alles te beleven, van griezeltocht tot griezelkwis. Centraal staat de tentoonstelling over kinderboekenschrijver Paul van Loon, maar ook alle andere zalen van het museum blijven open.

Er zijn nog 100 toegangskaarten beschikbaar, dus wie de eerste Night at the Museum wil meemaken, moet er snel bij zijn. Je krijgt er veel voor terug: een optreden van de band van Paul van Loon & Andere Snuiters, bijvoorbeeld. En de kans om allerlei bekende figuren uit Paul van Loon-boeken tegen het lijf te lopen, zoals Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks. Je kunt een speurtocht in het museum doen, er is griezelgebak en heksenranja. En je kunt, als je durft, door de grote museumzalen dwalen op zoek naar historische schatten. Verder staat de échte Griezelbus voor het museum geparkeerd: daar kunnen bezoekers de Griezelkwis in spelen. Uiteraard is er ook een gelegenheid om op de foto te gaan met Paul van Loon en een handtekening van deze kinderboekenschrijver te scoren.

De Night at the Museum begint op 6 april om 18:30 uur en eindigt om 23:00 uur.

Speciale entreeprijzen tijdens Night at the Museum

Tijdens de Night at the Museum gelden speciale entreeprijzen (reguliere entreebewijzen zijn deze avond niet geldig).

  • Volwassenen: €15,00
  • Jeugd 4-17 jaar: €11,00
  • Toeslag Museumkaarthouders/Vrienden Limburgs Museum: €3,50

Kinderen jonger dan 12 jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassene (bezoekersvoorwaarden). Entreebewijzen zijn alleen via de webshop te bestellen

Bestel snel je entreebewijzen voor de Night at the Museum

  • Wanneer vrijdag 6 april 2018 van 18:30 tot 23:00 uur
  • Waar Limburgs Museum
  • Kosten Volwassenen €15,00; jeugd €11,00; toeslag Museumkaart/Vrienden €3,50 (selecteer in de webshop "Night at the Museum 6 april")
Bestel entreebewijzen