Welkom in het Limburgs Museum!

Om ervoor te kunnen zorgen dat we je veilig kunnen ontvangen, vragen we iedereen op voorhand een tijdslot te reserveren. De e-tickets zijn beschikbaar in onze webshop. Meer weten?

Gratis rondleiding

Iedere laatste zondag van de maand

LET OP: de gratis rondleidingen zijn tot nader order helaas geannuleerd. Dit in verband met de maatregelen die het museum treft rondom het coronavirus.

Ga mee met de rondleider en ontdek de bijzondere verhalen achter de objecten.

Iedere laatste zondag van de maand kun je gratis deelnemen aan een rondleiding. Vind je het leuk om op die manier meer te weten te komen over het museum, of om zo familie en vrienden kennis te laten maken met het museum? Kom dan een keer op de laatste zondag van de maand naar het museum. Reserveren kan niet, zorg dat je er op tijd bent. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Een rondleider neemt je mee op pad naar verrassende weetjes van vroeger. Je weet niet wat je ziet!

Deelname aan de rondleiding zit inbegrepen bij de reguliere entreeprijzen.

  • Wanneer Iedere laatste zondag van de maand om 13.30 uur (let op: i.v.m. carnaval vindt de rondleiding van februari plaats op 16-2 & i.v.m. de Venloop vindt de rondleiding van maart plaats op 22-3)
  • Waar Start bij de balie van het Limburgs Museum
  • Kosten Gratis (inbegrepen bij reguliere entreeprijzen)
Koop je kaartjes online