We gaan vloggen!

6 april 2017

Vandaag is de intro van onze nieuwe YouTube serie Boeiuh! gelanceerd. Met Boeiuh! wil het Museum het heden aan het verleden verbinden en zo kijkers helpen hun eigen identiteit te vormen, een mening te vormen over een actueel thema of meer leren over de geschiedenis van Limburg.

Onze vlogger Paula gaat wekelijks op pad om vragen te beantwoorden die in eerste instantie misschien niet zo boeiend klinken. Want wat boeit het welke stad in Nederland de oudste is? En wat boeit het dat er musea bestaan? Daar kom je achter bij Boeiuh!.

Heb je zelf iets waarvan je denkt: boeiuh? Laat het ons dan weten door een mailtje of een berichtje via social media te sturen. Wie weet gaat Paula wel op zoek naar het antwoord op jouw vraag.

In de introductievlog maak je kennis met onze vlogger. Wil je niks missen? Dan kun je je gratis abonneren op ons YouTube-kanaal.