Wil jij ons helpen?

Het Limburgs Museum onderzoekt nieuwe manieren om het Limburgs erfgoed naar je toe te brengen. Welke verhalen wil jij horen? Laat het ons weten door middel van het invullen van onze enquête. Alvast ontzettend bedankt! Enquête invullen?

Verruimde openingstijden wegens succes

25 maart 2019

Vanwege de overweldigende belangstelling voor de tentoonstelling 50 Jaar Thielen – De ogen van de meester verruimt het Limburgs Museum vanaf 1 april zijn openingstijden. Het museum is vanaf dan zeven dagen per week geopend. Ook kunnen bezoekers voor de Thielen-expo zogenaamde timeslots reserveren, zodat ze op zelfgekozen momenten op zaal nog meer ruimte en rust ervaren.

Maandag als extra dag, een avondopenstelling op vrijdag, en openingstijden tot 18:00 uur in het weekend: het Limburgs Museum doet er alles aan om de grote stroom bezoekers voor 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester zo goed mogelijk te spreiden.

Dat is nodig want met nu al 30.000 bezoekers blijkt de overzichtstentoonstelling met werk van de in Venlo geboren schilder Evert Thielen een enorme publiekstrekker.

Vanaf 8 april worden alle bezoekers van de Thielen tentoonstelling in het Limburgs Museum verzocht af te spreken hoe laat ze precies de tentoonstelling willen bezoeken. De beschikbare timeslots duren twee uur en zijn op voorhand te reserveren (je kunt al reserveren vanaf 1 april). Ook mensen die met een Museumkaart het Limburgs Museum bezoeken, worden geacht op voorhand timeslots te reserveren.

Wie geen tijd reserveert, kan bij aankomst in het museum alsnog een timeslot kiezen, al bestaat de kans dat bepaalde tijden op dat moment niet meer beschikbaar zijn. 

Voor online gekochte tickets geldt een korting van € 1,-.

Museum van Bommel van Dam, waar de tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen te zien is,  zal de openingstijden niet verruimen.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op onze website en vanbommelvandam.nl.

Openingstijden Limburgs Museum vanaf 1 april:
Maandag:        10:00 - 17:00
Dinsdag:         10:00 - 17:00
Woensdag:      10:00 - 17:00
Donderdag:     10:00 - 17:00
Vrijdag:            10:00 - 21:00
Zaterdag:         10:00 - 18:00
Zondag:           10:00 - 18:00

Openingstijden Museum van Bommel van Dam:
Maandag:                      gesloten
Dinsdag t/m zondag:   11:00 – 17:00
Let op: zondag 31 maart zal Museum van Bommel van Dam gesloten zijn vanwege de Venloop.