Venlose oorlogsfilms

5 februari 2016

Op 1 en 2 maart 1945 werden de Venlose stadsdelen op de oostelijke Maasoever bevrijd. Daarmee kwam een einde aan een inktzwart hoofdstuk uit de geschiedenis.

Met een speciale filmvoorstelling op dinsdag 1 maart staan we stil bij de bevrijding. Plaatsbewijzen voor deze filmvoorstelling zijn nu te reserveren via de balie (telefonisch via 077 - 352 2112). De voorstelling begint om 14:00 uur. Museumkaarthouders en Vrienden van het museum hebben gratis toegang tot deze voorstelling. Om verzekerd te zijn van een plaats, kunnen plaatsbewijzen (telefonisch) gereserveerd worden aan de balie van het museum.

De verschillende programmaonderdelen op de filmmiddag worden ingeleid of van toelichting voorzien door museummedewerker en publicist Sef Derkx.

Meer over het programma van deze filmvoorstelling