Toos & Henk weekend

13 februari 2017

Op 4 en 5 maart 2017 is het Toos & Henk weekend! Dit is het laatste weekend dat de Toos & Henk VIEREN FEEST tentoonstelling in het museum te zien is. En je hebt geluk als je Toos of Henk heet! Je krijgt dan tijdens dit weekend namelijk gratis toegang tot het museum.

Tijdens dit weekend kun je voor de laatste keer de creativiteit van Paul Kusters bewonderen in de tentoonstelling Toos & Henk VIEREN FEEST! Deze tentoonstelling is gemaakt naar aanleiding van het vijftienjarig jubileum van de bekende cartoonserie en heeft vanaf 4 november 2016 in het museum gestaan.

Op ‘cartooneske’ wijze zijn ruim 115 tekeningen, een animatiefilmreeks van Toos & Henk, een aantal tekeningen van de cartoonserie Babs & Beer te zien en krijg je een beeld van het overige werk van Paul Kusters. Tegelijk met de tentoonstelling verscheen een door Kusters en auteur Frans Stoks samengesteld boek over het minst glamoureuze duo van Nederland.

Bezoekers die Toos of Henk heten krijgen tijdens dit weekend gratis toegang tot het museum. Voor andere bezoekers geldt de reguliere entreeprijs.