Staking leraren: kinderen gratis welkom in museum

7 december 2017

Een hele dag zonder school, hoe kom je die door? De oplossing ligt in Venlo: kom gratis naar het Limburgs Museum.

Zit je op een basisschool? Dan staakt je juf of meester op dinsdag 12 december. Om je toch een dak boven je hoofd te bieden, ben je die dag vanaf 11:00 uur welkom in het Limburgs Museum in Venlo. Helemaal gratis! Voor begeleiding moet zelf worden gezorgd.

In het Limburgs Museum is op dit moment een grote tentoonstelling te beleven over de kinderboeken van succesauteur Paul van Loon. Je bezoekt de wereld van Dolfje Weerwolfje, De Griezelbus en Foeksia de miniheks. En Meester Kikker staakt nooit, in zijn klas is altijd plaats.

Je kunt in ons museum ook een tijdreis maken naar vroeger. Zoeken naar échte ridderzwaarden, naar duizenden jaren oude botten van wolmammoeten, of zien hoe Romeinen hun bruggen bouwden.

Een dagje Limburgs Museum is leuker dan school en bijna net zo leerzaam. En dus nu voor één dag gratis te bezoeken - als je tenminste op een basisschool zit.
Voor begeleiding moet zelf worden gezorgd: je ouders of begeleiders kunnen een kaartje kopen. Via onze webshop krijg je korting.