Sinterklaas in actie voor de Voedselbank

21 november 2016

Het is nog geen pakjesavond maar toch werden er dit weekend al cadeaus uitgedeeld.

Zaterdag 19 november heeft Sinterklaas de kinderen van de Voedselbank verrast met entreekaartjes voor het Limburgs Museum. In het Pakhuis van Sinterklaas werden de kaartjes door Sint zelf overhandigd aan twee vrijwilligers van de Voedselbank Venlo.

Wekelijks deelt de Voedselbank Venlo voedselpakketten uit aan ruim 320 huishoudens als aanvulling op hun krappe budget. Voor de kinderen uit deze gezinnen is het niet vanzelfsprekend dat er middelen zijn om uitstapjes te realiseren. Met deze bijdrage wordt de kinderen van Voedselbank Venlo in deze feestelijke periode de mogelijkheid geboden om onbezorgd te genieten van een bezoek aan het Limburgs Museum.