Nominatie voor het leukste uitje van Limburg 2015

30 januari 2015

Voor het eerst is het Limburgs Museum één van de tien genomineerden in de verkiezing het Leukste uitje van Limburg van de ANWB.

Ieder jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing van het Leukste uitje van Nederland en het leukste uitje van iedere provincie. In 2015 gebeurt dit voor de vijfde maal.

Van 8 december 2014 tot 11 januari jongstleden konden ANWB leden het favoriete uitje in hun provincie nomineren. Het is dé publieksprijs namens vier miljoen ANWB leden! Nu de nominaties bekend zijn, is de volgende spannende stap in de verkiezing de stemronde van 26 januari tot en met 21 februari 2015. In deze stemronde waarderen de stemmers – en dat zijn niet alleen ANWB leden maar iedereen – de genomineerden aan de hand van vijf criteria: het aanbod, de faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

Wie dit jaar het leukste provinciale en landelijke uitje is, wordt bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op maandagmiddag 30 maart aanstaande bij de ANWB in Den Haag.

Stem nu als jij vindt dat het Limburg Museum het leukste uitje van Limburg is. En als je stemt maak je zelf ook nog eens kans op 4 kaartjes voor de musical Moeder, ik wil bij de revue.