Nieuw bezoekersrecord!

25 oktober 2016

Vandaag is een nieuw bezoekersrecord bereikt. Met meer dan 1.000 bezoekers zijn er vandaag de meeste bezoekers ooit verwelkomd in het museum.

“Vanaf 11:00 uur vanochtend toen we opengingen, heeft er continu een lange rij bezoekers aan de kassa gestaan. We zijn er ontzettend trots op dat we zo veel bezoekers mogen verwelkomen,” aldus Linda Janssen, zakelijk directeur Limburgs Museum.

De topdrukte is te danken aan de herfstvakantie en de recent geopende tentoonstelling 40 jaar PLAYMOBIL – een avontuurlijke reis door de tijd. Ouders en grootouders komen massaal met hun (klein)kinderen naar het museum om de wonderlijke wereld van het veelzijdige speelgoed te ontdekken. Vol verwondering worden de indrukwekkende diorama’s bekeken en vol overgave wordt er bij de speeltafels gespeeld. “De kinderen krijgen er geen genoeg van en wij ook niet!” laat een enthousiaste moeder weten.

Maak je eigen PLAYMOBIL figuur

Deze week kunnen kinderen ook nog eens hun eigen PLAYMOBIL figuur maken. Ze kunnen zelf alle onderdelen uitzoeken waarmee ze vervolgens helemaal zelf een uniek PLAYMOBIL figuur kunnen maken.