Let op: op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 gelden er aangepaste openingstijden.

Het Limburgs Museum is dan geopend van 10:00 tot 17:00 uur in verband met de slotconcerten die ter afsluiting van '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' worden georganiseerd. Meer weten?

Mindervalideningang tijdelijk verplaatst

10 december 2018

In verband met een renovatie van de lift bij de mindervalideningang is deze ingang tijdelijk verplaatst.

Voor mindervaliden zijn er twee manieren om het museum binnen te gaan. Aan de rechterkant van de trap bij de hoofdingang loopt een hellingbaan naar de ingang van het Museumcafé. Via het Museumcafé kun je links naar het museum. De tweede manier om het museum binnen te gaan is via de mindervalideningang, links van de trap bij de hoofdingang (beneden). Deze ingang is tijdelijk verplaatst naar de eerste deur in de rode bakstenen muur. Wanneer je op de bel bij deze deur drukt, zal een medewerker van het Limburgs Museum je verder helpen.

Het onderhoud zal tot 10-01-2019 duren.

Onze excuses voor het ongemak!