Bekijk onze collectie vanuit je huiskamer

Het museum is gesloten tot 1 juni, maar we brengen onze collectie graag naar je toe! Klik hier

Limburgs Museum tot 1 juni gesloten

12 maart 2020

Het Limburgs Museum in Venlo sluit per direct zijn deuren. Het museum handelt daarmee conform de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus. Ook publieksactiviteiten zoals lezingen en cursussen worden geschrapt.

Donderdagmiddag kondigde het kabinet aangescherpte richtlijnen aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het afgekondigde verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers geldt ook voor locaties waar veel mensen samenkomen zoals sportclubs, theaters en dus musea.

Hoe vervelend ook: de gezondheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop.

Het museum is telefonisch bereikbaar via 077 352 2112. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 en op zaterdag en zondag tussen 11:00 en 17:00 uur.