Laatste tussenstand Leesalarm

4 april 2018

De laatste tussenstand van het Leesalarm is bekend. Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt!

Het Leesalarm is een leesproject van Bibliotheek Venlo voor groepen 4 t/m 8. Kinderen worden gestimuleerd om verschillende soorten boeken te lezen, te beleven en te delen. Deze editie van het Leesalarm werken Bibliotheek Venlo en het Limburgs Museum samen en strijden de groepen voor een klassenbezoek naar de tentoonstelling Paul van Loon - De Andere Werkelijkheid

Volgende week worden de winnaars bekend gemaakt. Op dit moment staat bij de bovenbouw groep 6/8 van Basisschool Natuurlijk bovenaan. Bij de middenbouw is het nog erg spannend; daar staan momenteel groep 5B van Basisschool Titus Brandsma en groep 5/6 van Basisschool Springbeek bovenaan.

Bekijk de resultaten:

Laatste tussenstand middenbouw (395,3 KB) Laatste tussenstand bovenbouw (394,7 KB)