Let op: vanwege de enorme belangstelling kunnen tickets voor 50 Jaar Thielen alleen nog via tijdslots gekocht worden, ook met Museumkaart.

Voorkom lang wachten aan de balie en bestel je tickets online. Naar de webshop.

Venloop organiseert Kids4Kids-middag

16 maart 2016

VenloopKids organiseert jaarlijks een drietal evenementen, waaronder Kids4Kids. Vandaag, woensdag 16 maart 2016, is er in het Julianapark voor alle kinderen uit de regio een Kids4Kids-middag gepland waarin allerlei leuke en interactieve activiteiten worden ondernomen. De Kids4Kids-middag is van 13:45 tot 17:00 gratis toegankelijk. VenloopKids is een initiatief van de Weir Venloop en heeft als doel kinderen bewust te maken van een gezonde leefstijl. Gezonde voeding, voldoende beweging en een gezonde geest zijn hierbij onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij zijn een van de trotse partners van VenloopKids. Er staan drie leuke workshops drakencollages  maken gepland tijdens de Kids4Kids-middag.

Zorg dat je erbij bent!