Zoek de geheime uitgang

Kinderfeestje

Heb je altijd al eens ridder of jonkvrouw willen zijn? Dan is dit kinderfeestje echt iets voor jou.

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Limburgs Museum en beleef de spannende zoektocht Zoek de geheime uitgang. Met je eigen schatkist en -kaart op zak ga jij zelf op ontdekkingstocht in ons kasteel. Het is mogelijk om verkleed als een echte ridder of jonkvrouw op onderzoek uit te gaan. Weet jij samen met je vrienden de geheime uitgang te vinden? 

Dit kinderfeestje is zowel te reserveren voor kinderen van 4 t/m 7 jaar als voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Je kunt het kinderfeestje en dus ook de prijs zelf samenstellen. Een standaard kinderfeestje waarbij je een schatkist/koffer met materialen bestelt, kost € 9,00 per kind (begeleidende volwassenen betalen de reguliere entreeprijs). Hier zit verkleedkleding en een glaasje ranja bij inbegrepen. Je kunt het feestje uitbreiden door na te genieten in het Museumcafé. 

Speciaal menu in het Museumcafé

Het kinderfeestje is uit te breiden met een speciaal menu in het Museumcafé. Dit menu bestaat uit frietjes, een snack naar keuze, mayo/ketchup/appelmoes en een glaasje ranja en kost € 5,75 per persoon.

Reserveren?
Vooraf reserveren is noodzakelijk. Doe dit het liefst twee weken van tevoren. Je kunt hiervoor het online reserveringsformulier gebruiken.

Reserveren