Wil jij ons helpen?

Het Limburgs Museum onderzoekt nieuwe manieren om het Limburgs erfgoed naar je toe te brengen. Welke verhalen wil jij horen? Laat het ons weten door middel van het invullen van onze enquête. Alvast ontzettend bedankt! Enquête invullen?

Diner

Eet smakelijk!

Overzicht van onze diner mogelijkheden (vanaf 15 personen):

  • Indisch buffet Bali (€ 22,50 p.p.)
    Warme gerechten: ajam Bali (kipdelen in een pikante marinade), daging rendang (rundvlees met kokos), gewokte scampi's met Shanghai paksoi en oestersaus, saté babi pan (varkenshaasstukjes in pindasaus), pandan rijst, Indische bami goreng

    Bijgerechten: atjar ketimoen (zoetzure komkommersalade), rempejek (pindakoekjes), sambal goreng kering (pikant gemarineerde aardappelsticks), cassave kroepoek, sambal ketjap (ketjap saus met verse rawit peper en uien), brambang (gebakken uitjes), seroendeng (kokos-pindamix)
  • Mediterraan buffet (€ 20,50 p.p.)
    Warme gerechten: getrancheerde varkensfilet in een volle rode wijnsaus, Toscaans vispannetje met jullienne groenten, kipfilet in een saus met boursin, aardappel-courgette gratin, gemarineerde gele rijst

    Koude gerechten: salade Caprese (tomaat en mozzarella), pastasalade met tonijn, gemengde bladsalade met toppings en een frisse dressing apart, salade van seizoensfruit, diverse broodsoorten, tapenade en kruidenboter
  • Stamppot buffet (€ 17,95 p.p.)
    Zuurkoolstamppot met spekjes, hutspot, boerenkool met grove mosterd, varkenspoulet in bruine jus, rookworst, speklappen, mosterd
  • Limburgs streekbuffet (€ 20,50 p.p.)
    Warme gerechten: runderstoofschotel met Paeterke Döbbel van Stadscafé de Klep, duuvelkesvleis naar Venloos recept, traditioneel gebakken aardappeltjes uit de streek met spekjes en uien

    Koude gerechten: frisse salade van Tasty Tom tomaten en rode ui, pastasalade met kaas van Mertens uit Kessel, gemengde bladsalade van Fossa Eugenia met toppings en een frisse dressing apart, fruitsalade met fruit uit de regio, diverse broodsoorten van Rutten uit Venlo, huisgemaakte kruidenboter
  • Venloos boerenbuffet met frontcooking (€ 21,50 p.p.)
    Warme gerechten: kerboèt (balkenbrei), baklaeverwôrs, gebakke appele met kroèt (beide à la minute van de bakplaat), dräodjes vleis met broene saus, kiéperagoût met prei

    Koude gerechten: hoesgemakde petatteslaaj, macaronislaaj met druuëgwôrs, gehàkbroeëd, zalmslaaj met geruikde en verse zalm, schaal met vleiswaare, tomaat-komkòmmerslaaj, gooje bôtter, kruujebôtter, raumkieës en kaantjes, verschillende boere broeëdsoorte, roggebroeëd en klöntjesmik
  • Proeverij buffet voor de gehele avond (€ 20,50 p.p.)
    Wraps met kip/roomkaas/rucola, frittata met geitenkaas/spinazie/walnoot, macaronitaart met ham/kaas/prei, aardappelsalade met gerookte makreel, kipkluifjes, gehaktbrood, gemarineerde champignons met knoflook, varkensgebraad met dipsaus, kip-fruitsalade, garnalensalade met bleekserderij en perzik, diverse broodsoorten met kruidenboter/tapenade/aioli

    Uitbreiding met warm, gevolgd door meerprijs p.p.: kipsaté (€2,25), rundvlees met rode wijnsaus (€3,00), vispannetje (€3,00), varkenshaas met roomsaus (€2,75), kalkoen in pestosaus (€2,50), varkenslende in mosterdsaus (€2,75)
  • Tapas buffet (€ 19,50 p.p.)
    Wraps met zalm/roomkaas/rucola, frisse pastasalade met tonijn en zongedroogde tomaten, mediterrane aardappelsalade met rode ui/appel/rode peper, chili-kipspiesjes met sesam, frittata met geitenkaas/spinazie, meloensalade, dadels gevuld met roomkaas, gemarineerde champignons met knoflook, plauteau met mediterrane vleeswaren/kaas/olijven (o.a. serrano, fuêt, chorizo, pestokaas en mozzarella), salade van scampi met courgette, diverse broodsoorten met tapenade/aioli

    Uitbreiding met warm (meerprijs van €4,50 p.p.): met soyasaus gemarineerde spareribs, albóngidas (Spaanse gehaktballetjes in een pittige tomaat/knoflooksaus)
Bekijk de koffie/thee mogelijkheden Bekijk de lunch mogelijkheden Bekijk de borrel mogelijkheden Reserveren