Home
A A A
Home Bezoek Zien en doen Onderwijs Kids Collecties
Print

Kinderfeestjes


Bijna jarig? Dan is het tijd voor een feestje! En daar willen wij je graag bij helpen.

Hou jij van spanning, speuren? Dan is een kinderfeestje in het Limburgs Museum iets voor jou. Heb je altijd al eens ridder of jonkvrouw willen zijn? Ga dan voor het kinderfeestje “Zoek de geheime uitgang”. Wil je gezellig spelen met Jip & Janneke, Pim & Pom en de andere getekende helden van Fiep Westendorp? Kies dan voor het kinderfeestje “De vrolijke wereld van Fiep”.

Kinderfeestje: Zoek de geheime uitgang
Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Limburgs Museum en beleef de spannende zoektocht “Zoek de geheime uitgang”. Met je eigen schatkist en -kaart op zak ga jij zelf op ontdekkingstocht in ons kasteel. Weet jij samen met je vrienden de geheime uitgang te vinden? Het is ook mogelijk om verkleed als echte ridder of jonkvrouw op onderzoek uit te gaan.

Dit kinderfeestje is zowel te boeken voor kinderen van 4 tot 7 jaar als voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het kinderfeestje is uit te breiden door bijvoorbeeld gezellig frietjes te eten in het Museumcafé.

Beschrijving: I:\media\LM foto's\Foto's Richard Fieten\10 augustus Richard Fieten voor katern MGL\klein formaat\IMG_2914.jpg

Kinderfeestje: De vrolijke wereld van Fiep
Ken jij Jip en Janneke, Pim en Pom, Pluk van de Petteflet en Otje? Met haar vrolijke tekeningen bracht Fiep Westendorp talloze figuren tot leven. In het Limburgs Museum ontmoet je ze allemaal én geniet je van ruim 400 originele tekeningen. Kom jij met je vriendjes deze getekende helden bezoeken? Ga samen aan de slag met de spannende speur-doe tocht.

Natuurlijk valt er heel wat te beleven. Speel winkeltje met Jip en Janneke, kook in het keukentje van Otje, rijdt in het kraanwagentje van Pluk, neem een duik in het bad van Floddertje, maak een filmpje met Pim en Pom of kleur zelf een tekening van Fiep. Voor de oudere kinderen zijn er lees- en letterspelletjes aanwezig.

Dit kinderfeestje is zowel te boeken voor kinderen van 4 tot 6 jaar (De vrolijke wereld van Fiep) als voor kinderen van 7 tot 9 jaar (Het ABC van Fiep). Het kinderfeestje is uit te breiden door bijvoorbeeld gezellig frietjes te eten in het Museumcafé. Te reserveren van 25 juni 2015 t/m 6 maart 2016 (het kinderfeestje voor kinderen van 7 tot 9 jaar is te reserveren van 1 september 2015 t/m 6 maart 2016).

Wat kost een kinderfeestje?

Beschrijving: RF2009-1-101Je kunt het kinderfeestje en dus ook de prijs zelf samenstellen. Een standaard kinderfeestje waarbij je een schatkist/koffer met materialen bestelt, kost € 8,00* per kind (begeleidende volwassenen betalen de reguliere entreeprijs). Je kunt het feestje ook uitbreiden door verkleedkleding erbij te huren of door na te genieten in het Museumcafé. Klik op reserveer kinderfeestje voor meer informatie.

* inclusief een consumptie; niet in combinatie met kortingsacties.

Hoe te reserveren?

Reserveer je kinderfeestje hier. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Karin Kuijpers/Jacqueline Bonekamp: tel. 077 – 352 2112 of mailen naar reserveringen@limburgsmuseum.nl