Home
A A A
Home Bezoek Zien en doen Onderwijs Kids Collecties
Print

Kinderfeestjes


Bijna jarig? Dan is het tijd voor een feestje! En daar willen wij je graag bij helpen.

Hou jij van spanning, speuren en heb je altijd al eens ridder, jonkvrouw of misschien wel een ranger willen zijn? Dan is een kinderfeestje in het Limburgs Museum iets voor jou.

Het Limburgs Museum biedt twee leuke, spannende kinderfeestjes voor jou en je vrienden aan.

Kinderfeestje: Zoek de geheime uitgang
Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het Limburgs Museum en beleef de spannende zoektocht “Zoek de geheime uitgang”. Met je eigen schatkist en -kaart op zak ga jij zelf op ontdekkingstocht in ons kasteel. Weet jij samen met je vrienden de geheime uitgang te vinden? Het is ook mogelijk om verkleed als echte ridder of jonkvrouw op onderzoek uit te gaan.

Dit kinderfeestje is zowel te boeken voor kinderen van 4 tot 7 jaar als voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Het kinderfeestje is uit te breiden door bijvoorbeeld gezellig frietjes te eten in het Museumcafé.

Beschrijving: I:\media\LM foto's\Foto's Richard Fieten\10 augustus Richard Fieten voor katern MGL\klein formaat\IMG_2914.jpg

Kinderfeestje: Dino Experience
Of wil je nog verder terug in de tijd om oog in oog te staan met levensechte, bewegende dino’s? Als echte dinoranger betreed je deze wereld en kom je alles te weten over deze grote monsters. Samen met je vrienden en vriendinnen ga je op expeditie tussen levensgrote, brullende en bewegende dino’s en ga je op onderzoek uit in het Dino Lab.

Dit kinderfeestje is zeer geschikt vanaf 7 jaar, maar ook te boeken voor kinderen vanaf 4 (let op: sommige kinderen vinden het eng!). Het feestje is tijdelijk te boeken tot en met 26 oktober 2014. Je kunt het kinderfeestje uitbreiden door bijvoorbeeld gezellig frietjes te eten in het Museumcafé.

Wat kost een kinderfeestje?

Beschrijving: RF2009-1-101Je kunt het kinderfeestje en dus ook de prijs zelf samenstellen. Een standaard kinderfeestje waarbij je een schatkist/koffer met materialen bestelt, kost € 8,00* per kind (begeleidende volwassenen betalen de reguliere entreeprijs). Je kunt het feestje ook uitbreiden door verkleedkleding erbij te huren of door na te genieten in het Museumcafé. Klik op reserveer kinderfeestje voor meer informatie.

* inclusief een consumptie; niet in combinatie met kortingsacties.

Hoe te reserveren?

Reserveer je kinderfeestje hier. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Karin Kuijpers/Jacqueline Bonekamp: tel. 077 – 352 2112 of mailen naar reserveringen@limburgsmuseum.nl